Nosaltres

La Diputació de Barcelona és una finca particular?

Nosaltres creiem que no. Som funcionaris que hem guanyat per oposició el dret a exercir una ocupació pública i ens molesta que els seus governants tractin aquesta institució com si fos el seu patrimoni i ells fossin senyors feudals.

No és nou. Passava abans i segueix passant. Però ara, en un context de crisi general, posen en perill els nostres drets i els nostres interessos amb unes decisions arbitràries que la ciutadania no pot admetre, que malbaraten recursos públics i amaguen l’important paper que compleix la institució en l’activitat dels ajuntaments.

Per defensar-nos d’aquesta forma d’actuar, us oferim una plataforma de denúncia i control de la seva conducta a l’abast de les persones que treballem a la Diputació i volem defensar el prestigi que correspon al nostre esforç professional.

Us demanem que ens comuniqueu informacions que afectin a contractes, convenis, acords o pràctiques irregulars, sigui en la gestió de personal, de contractes amb tercers o de subvencions.

Us garantim l’anonimat i només us demanem que ens aporteu les més mínimes proves que tingueu dels fets que denuncieu. Nosaltres ens encarregarem d’investigar la seva realitat, denunciar-les públicament i, també en el seu cas, davant dels tribunals de justícia.

Esperem aconseguir més rigor i garanties dels nostres drets amb la col·laboració de la totalitat dels funcionaris i funcionàries al servei de la nostra Diputació.

15 respostes a Nosaltres

 1. Anònim ha dit:

  Preferiria conèixer qui hi ha al darrere de la pàgina abans de comentar res. Utilitzar pronoms en plural, nosaltres, no deixa clar si preteneu liderar un seguit de denúncies o simplement altres utilitzacions de tot el que es digui en aquest fòrum.

 2. anònim ha dit:

  A mi em sembla be d’organitzar-se. Avui el dirigent d’Unió Jaume Puig ha anunciat per la Ràdio que la llei d’acompanyament de pressupostos posibilitarà acomiadar 400 persones de Diputació. Felicito als creadors del espai WEB i els encoratjo a que en facin difusió. A arribat l’hora de lluitar pel nostre lloc de treball i per dignificar la nostre professió

 3. Anònim ha dit:

  És ben cert el que dieu sobre la llei del silenci i la necessitat de blindatge, us recolzo, us seguiré i aplaudeixo la vostra iniciativa. Per una vegada, hem de fer pinya, venen mal dades

  • dipubarna ha dit:

   En aquests dos dies hem rebut força informació facilitada pels companys. Farem algunes comprovacions i publicarem resultats. Us demanem a tots que el vostre recolzament sigui amb informació i dades que posin de manifest les irregularitats. Creiem que la por que els faci la publicació és la millor defensa contra la seva corrupció.

 4. Anònim ha dit:

  Com a ciutadà aplaudeixo la vostra iniciativa, us felicito per la valentia d’iniciar un procés en defensa de la transperència. Espero que aquesta iniciativa faci que covards com Matas i Solà s’ho pensin dues vegades….

 5. Anònim ha dit:

  Soc treballadora d’aquesta Corporació que els 30 anys de PSC s’ha acabat carregant. Esperàvem molt del canvi però estem ben decebuts. Un exemple de que no canvia res és ……………………. Com dieu des del blog en algun post, quin fàstic fa tot plegat.

  • dipubarna ha dit:

   Hem respectat el màxim del missatge de la nostra companya, però hem hagut de suprimir l’exemple concret, doncs esmentava amb nom i cognom una persona determinada amb unes qualificacions que podien haver estat motiu d’una reclamació.

 6. Funcionari d'altra Administració ha dit:

  Molta sort en aquesta aventura de denúncia de la corrupció política a la vostra Administració. Sembla mentida fins a on arriba la prepotència i impunitat d’aquesta gent. Molts ànims i endavant.

 7. Anònim ha dit:

  Enhorabuena!!!.
  Duro y fuerte donde más duele. Basta ya de corrupciones y chorizos (y además van de “Señores”).
  Y para variar….. los recortes para los de siempre.
  Un funcionario más de Dipu, hasta los cojones de la situación.

  Enhorabona !!!.
  Colpejar fort on més dol. Ja n’hi ha prou de corrupcions i xoriços (i a més van de “Senyors”).
  I com no podia ser d’una altra manera……. les retallades pels de sempre.
  Un funcionari més de Dipu, fins als collons de la situació.

 8. Anònim ha dit:

  NO ENS ARRUGUEM…DENUNCIEM ELS ABUSOS…VETLLEM PELS NOSTRES DRETS
  Hola companys i companyes…som un grup de treballadors de la Diputació de Barcelona, que de moment ens agrupem sota el nom de “La Guineu entre Gallines” (guineu.gallines@hotmail.com), el nostre proposit és anar denunciant tot el que passa a “casa nostre”. Si als companys d’aquest blog (que aprofitem per a felicitar) ens ho permeten ho farem a través d’aquest mitjà.
  De entrada dir-vos a tots ells que us estan “traslladant”, degradant, cessant, adscrivint, etc, que REVISEU ELS DECRETS, aneu als advocats. Estem comprovant que la majoria son ilegals, estan fets en base a reglaments i lleis que no són exactament d’aplicació en els termes en que ho estan fent: RECURRIU…NO US DEIXEN TREPITJAR. A més, la combinació entre els “talibans”, la ineptitud i la mala folla d’algunes senyores i algun senyor que tots coneixem es letal. I els portarà a la perdició…
  I un altre cosa?: ON SON ELS SINDICATS???? perquè cap d’ells diu res del que està passant???
  CONTINUAREM AQUÍ O ON SIGUI
  LA GUINEU ENTRE GALLINES

  NOTA DE DIPUBARNA
  Publiquem aquest comentari sense modificar res del seu contingut. La seva publicació no significa identificació, recolzament o cap altra forma de suport als autors. No els coneixem i només donem via al seu escrit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.